Stiltekamers

Voor concentratiewerk en videobellen

Op de online omgeving van Stiltekamer bieden we premium merken pods aan. In de webshop module kan je eenvoudig kiezen welke werkplek het beste past en alle gewenste opties selecteren. Eenvoudige configuratie en direct een huurkoop indicatie, voor wie een directe investering een brug te ver is. Heb je vragen of kom er er niet uit? Dan komen we met alle liefde even op de koffie.

Pods voor kantoortuinen

Kantoortuinen zijn een berucht om het rumoer. Het is bewezen* dat de productiviteit bij kantoortuinen 15% lager is in contrast met eigen werkplekken. Voornaamste oorzaak: afleiding van bellende collega’s of een “korte vraag” bij een collega verderop. Pods zijn losse werkplekken welke zelfstandig in kantoren worden geplaatst. Bouwkundige aanpassingen zijn hiervoor niet noodzakelijk. Het maakt pods flexibel, snel te realiseren en dragen ze in grote mate bij aan een stille werkomgeving waarin personeel productiever is.
* Issue 17, Leesmanindex.com

Flexibel

De pods worden modulair opgebouwd, en zijn na montage nog aan te passen. De pods zijn demontabel, zodat bij een verhuizing de pods meegenomen kunnen worden. Een pod is maatwerk met keuze uit stoffen, houtsoorten, kleuren en inrichting.

Stil

Stilste in de markt vanwege de valdorpels boven én onderin de deur, ruim 10mm dik dubbelglas en 110mm geluid absorberende, met textiel gevulde wandpanelen. In onze pods geen dunne wanden van PET-vilt of hout.

Comfortabel

De pods zijn voorzien van stille ventilatoren in het dak, wat een natuurlijke trek verzorgd vanuit de vloer. Slim kabelmanagement zorgt voor o.a. stopcontacten, CAT6 en USB poorten. De led verlichting werkt op een sensor.

Echte duurzaamheid uit Europa

Geluid is energie. Door materiaalkeuze kunnen we geluid absorberen of reflecteren. De oorsprong van deze materialen zijn, waar mogelijk, afkomstig uit opgewaardeerde afvalstromen om zo de duurzaamheid te waarborgen. Zo zijn al onze pods in Europa geproduceerd, zijn onderdelen los te bestellen bij schade of defect. Bij einde levensduur zijn de werkplekken goed te recyclen of op te waarderen naar nieuwe stiltekamers. Alles om een duurzamere manier van (kantoor)inrichting mogelijk te maken.

Volledig gemeubileerd

De pods worden in basis zonder meubels geleverd. Het is mogelijk om de pods zelf in te richten, of gebruik te maken van compleet ingerichte pods. Stiltemaker werkt hierin samen met uw architect of eigen partner voor de inrichting. De inrichting is dan compleet op maat naar de pods, zodat de ruimte maximaal benut wordt en past in het duurzame karakter van de fabrikant. De inrichting is, net als de pod, volledig duurzaam. Zo worden de banken niet gelijmd met schuimrubber en wordt gerecycled hout gebruikt voor de tafels.

Ook aan de buitenkant van de pod zijn opties mogelijk, zoals een whiteboard, beeldscherm of bureau.

Integratie in ieder interieur

Onze onafhankelijke aanpak en brede merkportfolio maakt dat we voor ieder interieur een juiste werkplek hebben: om te ontmoeten, werken of vergaderen. Als luxe verkoopruimte in de automotive in een shared office een overlegruimte reserveren: het kan allemaal met deze flexibele kantoor-in-kantoor oplossingen.

Iedere stiltekamer is naar wens te configureren: van kleur buitenkant tot soort stof aan de binnenkant. Overkoepelend: altijd onderhoudsvrij en van de beste kwaliteit. Zodat een werkplek jaren plezier geeft.

Montage

Stiltemaker voorziet kosteloos de montage en het transport binnen Nederland voor de pods. Zo bent u zeker van een goed werkend, schadevrij en compleet ingerichte werkplek. De afvalstromen worden netjes afgevoerd en de pods werkend én schoon opgeleverd.

Koop of lease

Een pod is een investering voor het leven. De opzet als losse, demontabele unit maakt het geschikt voor lease in huurkoop constructie (operationele lease). Na looptijd heeft u de keuze uit het voortzetten tegen onderhoudstarief of het in eigendom nemen van de pods.

Belcel

De ideale partner om overlast in kantoren tegen te gaan. Bellen en video overleg in een belcel geeft rust en privacy voor iedereen.

Werkplek

Een eigen comfortabele werkplek om je beste werk te leveren in opperste concentratie. Geen afleiding meer door de >30dB geluidsterugval.

Vergaderen

Als vergaderruimte of separate verkoopruimte in de exclusievere showrooms. Zo kan je met behoud van privacy alles bespreekbaar maken.

Exclusief bij Stiltekamer

Inclusief transportkosten en montage
Lease op basis van huurkoop mogelijk
Gratis advies op locatie
Aantrekkelijke korting bij meerdere pods

U least al een werkplek voor € 74 per maand* o.b.v. 72 maanden,
zonder aanbetaling of slotsom.

*Afhankelijk van acceptatie lease maatschappij en kredietscore

Assortiment bekijken?


Klik op de afbeelding voor een doorverwijzing naar Stiltekamer.eu