Werkplekken (Pods)

Ruimte voor concentratiewerk en videobellen

Pods voor kantoortuinen

Kantoortuinen zijn een berucht om het rumoer. Het is bewezen* dat de productiviteit bij kantoortuinen 15% lager is in contrast met eigen werkplekken. Voornaamste oorzaak: afleiding van bellende collega’s of een “korte vraag” bij een collega verderop. Pods zijn losse werkplekken welke zelfstandig in kantoren worden geplaatst. Bouwkundige aanpassingen zijn hiervoor niet noodzakelijk. Het maakt pods flexibel, snel te realiseren en dragen ze in grote mate bij aan een stille werkomgeving waarin personeel productiever is.
* Issue 17, Leesmanindex.com

Stiltemaker heeft een exclusieve samenwerking met meerdere merken, waaronder Ecolution en Impact Acoustics. Onze onafhankelijkheid zorgt dat er altijd een passende pod voor uw kantoorruimte beschikbaar is. Ook in huurkoop vorm.

Flexibel

De pods worden modulair opgebouwd, en zijn na montage nog aan te passen. De pods zijn demontabel, zodat bij een verhuizing de pods meegenomen kunnen worden. Een pod is maatwerk met keuze uit stoffen, houtsoorten en kleuren.

Stil

Stilste in de markt vanwege de valdorpels boven én onderin de deur, ruim 10mm dik dubbelglas en 110mm geluid absorberende, met textiel gevulde wandpanelen. In onze pods geen dunne wanden van PET-vilt of hout.

Comfortabel

De pods zijn voorzien van stille ventilatoren in het dak, wat een natuurlijke trek verzorgd vanuit de vloer. Slim kabelmanagement zorgt voor o.a. stopcontacten, CAT6 en USB poorten. De led verlichting werkt op een sensor.

Echte duurzaamheid uit Europa

Geluid is energie. Door materialen toe te passen die deze energie absorberen, zoals vilt en textiel, neem deze energie af. We creëren dan een stille ruimte. Textiel, vilt en steenwol zijn goede materialen om geluid te reduceren en, indien de bron goed is, een opgewaardeerde afvalstroom. Stiltemaker selecteert zijn leveranciers op basis van échte duurzaamheid: de materialen die gebruikt worden waren ooit afval. Dat maakt de producten iets duurder, omdat de afvalstromen meer handeling vragen dan nieuwe materialen (zoals wassen, sorteren, kleuren). Stiltemaker streeft naar 0% “Virgin Materials” in alle produceten die het aanbied. Dus ook de pods.

Volledig gemeubileerd

De pods worden in basis zonder meubels geleverd. Het is mogelijk om de pods zelf in te richten, of gebruik te maken van compleet ingerichte pods. Stiltemaker werkt hierin samen met uw architect of eigen partner voor de inrichting. De inrichting is dan compleet op maat naar de pods, zodat de ruimte maximaal benut wordt en past in het duurzame karakter van de fabrikant. De inrichting is, net als de pod, volledig duurzaam. Zo worden de banken niet gelijmd met schuimrubber en wordt gerecycled hout gebruikt voor de tafels.

Ook aan de buitenkant van de pod zijn opties mogelijk, zoals een whiteboard, beeldscherm of bureau.

Integratie in ieder interieur

De keuzevrijheid in materialen en kleuren maken de pods van Stiltemaker uniek. Zowel binnen- als buitenkant zijn volledig naar wens te customizen in hout, vilt en textielsoorten in vrijwel alle kleursamenstellingen. Veruit de meeste pods zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

De pods hebben een vaste maatvoering en zijn daarmee te koppelen. Zowel in losse pods als in één grote pod. Het schakelen van deze pods kan ook nadat deze gemonteerd zijn (de achterwand vervalt dan voor een koppelstuk). Ultieme voorbeeld van flexibiliteit in gebruik.

Montage

Stiltemaker voorziet kosteloos de montage en het transport binnen Nederland voor de pods. Zo bent u zeker van een goed werkend, schadevrij en compleet ingerichte werkplek. De afvalstromen worden netjes afgevoerd en de pods werkend én schoon opgeleverd.

Koop of lease

Een pod is een investering voor het leven. De opzet als losse, demontabele unit maakt het geschikt voor lease in huurkoop constructie (operationele lease). Na looptijd heeft u de keuze uit het voortzetten tegen onderhoudstarief of het in eigendom nemen van de pods.

Breed inzetbaar

Pods zijn er in allerlei soorten: open of gesloten, als enkele werkplek of voor meerdere personen. Iedere gebouw en functie, van studieplekken op universiteiten tot de receptie van een hotel: overal zijn de pods toepasbaar voor gasten, medewerkers en passanten. Als vrije inloopruimte in kantoren of als verhuur werkplek in een hotel.

Als leerling even het tentamen voorbereiden, het teams overleg bijwonen in het hotel onderweg of geconcentreerd werken op kantoor aan dat éne urgente project? Stiltemaker helpt je doelen te bereiken door te zorgen dat mensen in stilte productiever werken.

Exclusief bij Stiltemaker

Inclusief transportkosten en montage
Lease op basis van huurkoop mogelijk
Gratis advies op locatie
Aantrekkelijke korting bij meerdere pods

U least al een werkplek voor €xx per maand* o.b.v. 60 maanden,
zonder aanbetaling of slotsom.

*Afhankelijk van acceptatie lease maatschappij en kredietscore

Meer informatie?
Gebruik de WhatsApp widget