Stiltemaker

Praktisch In Akoestiek

De missie van Stiltemaker

Bij Stiltemaker is de missie om mensen te helpen prestaties te leveren waar je trots op bent. En dat kan alleen in een omgeving die daarin bijdraagt. In een omgeving die inspireert op alle fronten: zowel visueel als auditief. Die past bij jou als persoon, of het nu gaat om het winnen van een volleybal competitie of het schrijven van een scriptie. Geluidsoverlast, in welke vorm dan ook, haalt je uit de concentratie.

Onderdeel van Stiltemaker is Stiltekamer: een online omgeving waar je eenvoudig een concentratie werkplek kan samenstellen. Er is gelijk inzicht in een leasetarief op basis van huurkoop, indien een investering uit eigen middelen niet gewenst is. Selectie van de merken op basis van geluidsreductie, design en bouwkwaliteit: cherrypicking zodat we altijd de juiste werkplek leveren. Meer informatie? Klik HIER.

Visie

Waar akoestiek vaak op gevoel berust, trekt Stiltemaker dit met geluidsmetingen naar een rationeel niveau. Metingen dragen bij aan een goede akoestiek, omdat we dan exact kunnen bepalen welke materialen in welke hoeveelheid toegepast moeten worden. Dit resulteert in een aangename ruimte akoestiek. Daarin beloven we dat het duurzaam geproduceerd is, lang meegaat (ook in sporthallen) en de productiviteit bevorderd.

Fundamenteler dan duurzaamheid

Een niveau hoger dan duurzaamheid: integriteit naar onze leveranciers, medewerkers, klanten en de omgeving. Geen valse beloftes maken, maar doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Gewoon op een eerlijke manier handel drijven en mensen oprecht verder helpen. Zo leveren we geen schuimplastics, minimaliseren we chemische lijmverbindingen en recyclen we waar kan. Liever renoveren, dan nieuw plaatsen.

<< Omdat je in focus prestaties levert waar je trots op bent>>

Harm Blokvoort – Eigenaar Stiltemaker

Doordacht

Om een stille werkplek te creëren is bouwkundig werk nodig. Denk daarbij aan het plaatsen van plafonds, baffles en aanverwante materialen. Het goed doordenken van een project, betrokken partijen en installaties maakt dat we breder kijken dan onze eigen dienstverlening. Zo worden projecten conform bouwbesluit en binnen budget opgeleverd. We staan garant voor jarenlang plezier van de akoestische oplossingen.

Competitief

Iedere dag het een beetje beter doen dan de dag daarvoor. Het volgende project net wat slimmer, efficiënter, handiger dan het project ervoor. Het zorgen dat klanten optimaal kunnen presteren, jarenlang, en op hun eigen niveau. Het zit in ons DNA: een gezonde strijd gaan we met liefde aan. Niet om een ander af te breken, maar om zelf beter te worden.
Om prestaties te leveren waar we trots op zijn.
Om trots te zijn op de prestaties die onze klanten leveren.

F.A.Q.​

Veelgestelde vragen over Stiltemaker

Geluidsmetingen

Geluid kan hinderlijk zijn, met blijvende gehoorschade tot gevolg. Zo staat een sportinstructeur vaak langdurig in een hal met een te hoog geluidsniveau. Net als een gemiddelde productiemedewerker. Het werk is daarom risicovol omdat dit, op termijn, kan resulteren in permanente oorsuizen.

Bij accountants, de fysiotherapeut of de intern begeleider in het onderwijs is het vermijden van overgangsgeluid juist een belangrijk aspect om gesprekken in privé te voeren. Privacy staat hier hoog in het vaandel, de gesprekken moeten letterlijk “binnenskamers” blijven.

Stiltemaker meet, met klasse I meetapparatuur, onder andere overgangsgeluid en nagalm. U ontvangt een rapportage voor directie, facilitair management of adviseur. Benieuwd naar de geluidswaarden in jullie omgeving? Plan dan via onderstaande knop een geluidsmeting in.