Montage

Gedreven professionals voor uw project

Montageservice voor akoestiek

Als aanvullende dienst naar onze relaties kan Stiltemaker een vakkundige montage verzorgen. Of het een complex baffle systeem is of eenvoudig herstelwerk voor een sporthal: altijd met de vakkundigheid van de professionals in de montage- en afbouw markt. Opleveringen met goede akoestiek, het ingetreden van gebouw gebonden installaties en nadenken over duurzame afvoer van oude materialen: we doen het vaker.

Montageteams

Stiltemaker werkt samen met professionele montagepartners. Afhankelijk van de werkzaamheden selecteren we de juiste montageploeg. Zo heeft een systeemplafond een ander soort handjes nodig dan een design stilte cabine met glazen wanden.

f

Alles voor akoestiek

Stiltemaker monteert alles wat met akoestiek te maken heeft. Dit varieert van complete (balvaste) systeemplafonds, scheidingswanden of design pendelsystemen van PET-vilt met geïntegreerde sprinklers en verlichting. De monteurs werken overdag, in de avond of op zon- en feestdagen om de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk te verstoren.

Projectmanagement

Stiltemaker houdt altijd zelf het projectmanagement in de hand. Op voorhand maken we afspraken en volgt er een document met onder andere (technische) tekeningen, waar de afvalstromen heen gaan en de oplaadlocaties voor de hoogwerkers. Het deelnamen aan een bouwoverleg bij complexere renovaties is vanzelfsprekend.

Bouwteam

Renovatie of nieuwbouw, en zelf de controle houden? Stiltemaker zorgt voor de juiste ondersteuning en is aanwezig bij het bouwoverleg. We leveren desgewenst de tekeningen aan, verzorgen de montage en zijn bereikbaar voor hulpvragen van derden. In wens en gedachtengoed van de architect leveren we materialen die passen binnen het ontwerp.

F.A.Q.​

Veelgestelde vragen over Stiltemaker

Geluidsmetingen

De geluidsmeting wordt na de montage herhaald om de resultaten in beeld te krijgen. Zo weet je zeker dat de investering zijn geld waard is. Het aanpassen van de juiste hoeveelheid materialen, soort en montagewijze is precisiewerk. Teveel haalt het “leven” uit een ruimte, waar onvoldoende akoestisch materiaal maakt dat je er niet in wílt leven. Een controlemeting is dan ook een kwaliteitsborging die standaard door ons wordt uitgevoerd en gerapporteerd.

De kosten voor de 0-meting worden gecrediteerd, indien deze door Stiltemaker zijn uitgevoerd.