Diensten & Service

Samenwerken met iedere architect voor het mooiste resultaat

Dienstverlening voor eigenaren en architecten

Stiltemaker voorziet naast de levering ook in advies, montage en financiering voor projecten in de akoestiek. Samen mogen werken aan de mooiste projecten voor kantoren, onderwijs en sportaccommodaties zorgt voor het beste resultaat. Zowel visueel, akoestiek moet mooi én functioneel zijn. Met een eigen engineering laten we projecten soepel verlopen. Stiltemaker staat open om met ook met uw architect samen te werken.

Geluidsmeting

Met klasse I meetapparatuur meet en analyseert Stiltemaker geluid. Om nagalmtijden te bepalen, omgevingsgeluid of andere specifieke klachten te onderbouwen. Er volgt een rapportage met meetwaarden en advies voor directie, architect en facilitair management met concrete aanbevelingen.

f

Engineering

Akoestiek is altijd maatwerk. Het uitwerken van de plannen, vertalen naar DWG tekeningen en uitvoeringstekeningen voor monteurs. Stiltemaker voorziet in de behoefte om het project soepel en in budget uit te voeren.

<< 48% Toename van focus in een verbeterde akoestische omgeving>>

Bron: Lloyd’s Register Consulting – Energy A/S, Sound Insulation and Productivity 2017

Montage

Ieder project de juiste montageploeg. Onder leiding van eigen projectleiders voeren we de meest verschillende projecten uit. Van design PET-vilt tot balvaste systeemplafonds: elk project met de ondersteuning en begeleiding om binnen tijd en budget een stil gebouw op te leveren.

Service en onderhoud

Regelmatig onderhoud en snel schakelen bij schade is cruciaal als je jarenlang van de akoestische materialen wilt genieten. We hebben onderhoudscontracten en acteren bij problemen, ook als de materialen niet door Stiltemaker geleverd zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

F.A.Q.​

Veelgestelde vragen over Stiltemaker

Geluidsmetingen

Geluid kan hinderlijk zijn, met blijvende gehoorschade tot gevolg. Zo staat een sportinstructeur vaak langdurig in een hal met een te hoog geluidsniveau. Net als een gemiddelde productiemedewerker. Het werk is daarom risicovol omdat dit, op termijn, kan resulteren in permanente oorsuizen.

Bij accountants, de fysiotherapeut of de intern begeleider in het onderwijs is het vermijden van overgangsgeluid juist een belangrijk aspect om gesprekken in privé te voeren. Privacy staat hier hoog in het vaandel, de gesprekken moeten letterlijk “binnenskamers” blijven.

Stiltemaker meet, met klasse I meetapparatuur, onder andere overgangsgeluid en nagalm. U ontvangt een rapportage voor directie, facilitair management of adviseur. Benieuwd naar de geluidswaarden in jullie omgeving? Plan dan via onderstaande knop een geluidsmeting in.