Contact​

Contact opnemen of Stiltemaker bezoeken?

Onze locatie in Waardenbrug is niet continu bemand, veel personeel werkt vanuit huis en de adviseurs zijn vaak bij klanten voor advies en geluidsmetingen. Gezien de beperkte ruimte die we in Waardenburg hebben kunnen grote zendingen worden omgeleid via onze logistieke partner, we vragen leveranciers daarbij altijd het afleveradres op de inkooporder te controleren. Voorafgaande aan een bezoek graag even contact opnemen om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is om je te ontvangen.

Contactgegevens

info@stiltemaker.eu
06-23468879

Bezoekadres – op afspraak​

Industrieweg 6a
4181 CB Waardenburg

Logistiek

Van Ewijk Transport en Logistiek
Erasmusweg 15
4104 AL Culemborg

Direct een geluidsmetingen inplannen

Geluid kan hinderlijk zijn, met blijvende gehoorschade tot gevolg. Zo staat een sportinstructeur vaak langdurig in een hal met een te hoog geluidsniveau. Net als een gemiddelde productiemedewerker. Dit kan op termijn permanente oorsuizen veroorzaken.

Bij accountants, de fysiotherapeut of de intern begeleider in het onderwijs is het vermijden van overgangsgeluid juist een belangrijk aspect om gesprekken in privé te voeren. Privacy staat hier hoog in het vaandel, de gesprekken moeten letterlijk “binnenskamers” blijven.

Stiltemaker meet, met klasse I meetapparatuur, onder andere overgangsgeluid en nagalm. U ontvangt een rapportage voor directie, facilitair management of adviseur. Benieuwd naar de geluidswaarden in jullie omgeving? Plan dan via onderstaande knop een geluidsmeting in.