Architecten

Exclusieve merken met focus op akoestiek

Samen voor de mooiste projecten

Stiltemaker zoekt actief de samenwerking op met architecten. De kracht van een specialist in het ontwerpen van werkplekken en onze akoestische kennis van geluid blijkt keer op keer een ideale combinatie in renovatieprojecten. We hebben hiervoor meerdere merken, speciaal voor de (interieur)architect die belang hecht aan duurzaamheid, circulariteit en design.

Exclusieve merken

Stiltemaker heeft een samenwerking met meerdere merken, wat jouw project niet alleen uniek maar ook duurzaam maakt. Onderstaande is een selectie uit het aanbod:

  360gr opnamen

  Opname op locatie voor een renovatie? We nemen het pand op met een 360graden camera, zodat we alles goed in beeld hebben. Met lasers worden de maten opgenomen, we laten niets aan het toeval over

  Geluidsmeting

  Een kwalitatieve geluidsmeting met ruisbron en klasse 1 meetapparatuur controleren we niet alleen nagalmtijden, maar ook o.a. luchtgeluid isolatie en installatiegeluid. Met de formule van Sabine zorgen voor een optimale akoestiek.

  Montage

  In de uitvoering van het werk altijd een vast aanspreekpunt, gedetailleerde planning met boorprotocol en we zijn aanwezig in het bouwoverleg. Zodat het project binnen tijd en budget opgeleverd wordt.

  << Projecten begeleiden we met militaire precisie >>

  Harm Blokvoort – eigenaar Stiltemaker

  Bemonstering

  Kleurstalen, samples van stoffen en lakstalen: we voorzien in alle materialen zodat de klant een zo goed mogelijke look&feel krijgt bij de producten. We hebben het meest gangbare materiaal op voorraad zodat we ook bij ad-hoc veranderingen snel kunnen leveren.

  3D bestanden

  Om jouw ontwerp optimaal te laten resoneren met de doelgroep hebben we van vrijwel alle merken, producten en toepassingen 3D bestanden. Uiteraard voorzien we hierin tijdens het proces omtrent tekenen en werkvoorbereiding.

  test

  Maatwerk

  Project en de wens voor maatwerk plafonds, wanden of inrichting? Stiltemaker kan middels een groot netwerk van leveranciers input leveren voor een uniek maatwerk interieur. Uiteraard met akoestiek voorop, zodat ook een maatwerk interieur perfect past.

  Stiltekamers

  Op ons online platform van Stiltekamer bieden we meerdere merken van kantoor-in-kantoor oplossingen aan. Onder andere Busypod, Framery en Kabin zijn daar online samen te stellen.

  Eenvoudig een kennismaking inplannen?

  Heb je er behoefte aan om projecten anders aan te pakken, waardoor het wél binnen planning en budget opgeleverd wordt en akoestisch ook klopt? Waar werkplekken ontstaan waar mensen prestaties kunnen leveren waar ze trots op zijn? Waar ontmoeten, werken en leren samenkomt in een inspirerende omgeving?

  Als bovenstaande informatie een goede indruk heeft gegeven over de meerwaarde van Stiltemaker om onder het genot van een kop koffie nader kennis te maken, plan dan eenvoudig een afspraak in mijn agenda.