Focus in de functionele ruimte

Samen productiever werken

Praktisch in akoestische oplossingen

Stiltemaker maakt functionele ruimten weer stil. Productiviteit, focus en resultaat verbeteren als medewerkers zonder afleiding kunnen werken aan taken die er écht toe doen. Het elimineren van overgangsgeluid, nagalm en proactief meedenken om ruimten zo in te delen dat het de werkzaamheden ondersteund, in plaats van tegenwerkt. Zo maken we samen teams succesvol.

Kantoor

Na de Corona periode komen we vaker op kantoor. Stiltemaker neemt hinderlijke geluiden weg, reduceert nagalm en brengt privacy terug in (telefoon)gesprekken. Dit mag naast functioneel ook mooi zijn. Het brede merk- en productaanbod sluit altijd aan bij de huisstijl en gedachtegoed van de architect.

f

Onderwijs

Scholieren met een goede concentratie presteren beter. De uitdaging van Stiltemaker is het optimaal laten presteren van scholieren, op welk niveau en van welke leeftijd dan ook. Scholen met een goede akoestiek scoren beter in landelijke toetsen, zijn beter in staat leraren te behouden en voldoen aan het Frisse Scholen beleid.

<< 48% Toename van focus in een verbeterde akoestische omgeving>>

Bron: Lloyd’s Register Consulting – Energy A/S, Sound Insulation and Productivity 2017

Sport

Balgeluiden zijn inherent aan sport, en het materiaal van een sporthal is per definitie glad. Het toevoegen van akoestische materialen reduceert de nagalm. Stiltemaker heeft meerdere merken met gecertificeerde balvaste oplossingen die mooi én functioneel zijn. Voor jarenlang sportplezier.

Industrie

In de (maak)industrie is geluid altijd aanwezig. Stiltemaker helpt geluid beheersbaar te maken, zodat medewerkers jaren kunnen werken zonder gehoorschade. Door het toepassen van een bronaanpak en afvangen van geluid maken we een comfortabele, fijne werkplek voor uw medewerkers. Ook hierin telt: meer concentratie, betere resultaten.

F.A.Q.​

Veelgestelde vragen over Stiltemaker

Geluidsmetingen

Geluid kan hinderlijk zijn, met blijvende gehoorschade tot gevolg. Zo staat een sportinstructeur vaak langdurig in een hal met een te hoog geluidsniveau. Net als een gemiddelde productiemedewerker. Het werk is daarom risicovol omdat dit, op termijn, kan resulteren in permanente oorsuizen.

Bij accountants, de fysiotherapeut of de intern begeleider in het onderwijs is het vermijden van overgangsgeluid juist een belangrijk aspect om gesprekken in privé te voeren. Privacy staat hier hoog in het vaandel, de gesprekken moeten letterlijk “binnenskamers” blijven.

Stiltemaker meet, met klasse I meetapparatuur, onder andere overgangsgeluid en nagalm. U ontvangt een rapportage voor directie, facilitair management of adviseur. Benieuwd naar de geluidswaarden in jullie omgeving? Plan dan via onderstaande knop een geluidsmeting in.